Historien om familievenner.dk

HVORDAN IDEEN TIL DENNE SIDE OPSTOD

Astrolog Birthe Kirk oprettede i 2010 denne webside. Pr. juli 2017 har tidligere zoneterapeut og rejse arrangør Kirsten Sietam, overtaget administrationen af siden.

Birthe havde på egen krop mærket, hvordan det gennem de sidste år var tyndet gevaldigt ud i familie og vennekreds.
Som Birthe Kirk dengang skrev: ”Selvfølgelig er disse mennesker uerstattelige. Vi kan ikke finde nogen af samme slags igen, men når vi begynder at forlige os med tabene, er tiden måske inde til at give andre en chance”.
Har man ingen stor familie eller vennekreds, slår det ekstra hårdt, når nogen falder fra.

Selvfølgelig er der ingen der kan erstatte ens partner, mor, far, søn, datter, bedste ven eller veninde. Men vi kan gøre noget og give andre mennesker en chance – mennesker, der måske har lidt tab ligesom os selv – og dermed få nyt liv ind i tilværelsen.


HVORFOR IKKE EFTERLYSE ANDRE I SAMME SITUATION SOM EN SELV?

I dag er der adskillige steder på nettet hvor man kan finde venner, gamle skolekammerater osv., f.eks. på ”Facebook” og lign. sider.
Men ofte er Facebook stedet hvor man finder venner man kan maile med og ofte bliver det ikke til de tætte venskaber.
Net-dating er der jo masser af, men disse henvender sig udelukkende til mennesker, der søger en partner - og ønsker gang i kærlighed og sexliv.

Derfor sigter denne hjemmeside udelukkende til at øge din venskabskreds eller finde erstatninger for de familiemedlemmer du har mistet.

Jeg vil ønske alle held og lykke med at finde ”familie” og venner!

Kirsten Sietam